Will Smith, je bent een absolute held!

Tammy Wynette zong ooit de wereldhit ‘Stand by your man and show the world you love him’.

 

 

Voor het oog van de hele wereld

Gisteren is Will Smith de verpersoonlijking geworden van de man die naast zijn vrouw staat. Het was ‘de avond van de Oscars’. De avond waarop de halve wereld buzzzzt qua showbiz, glitter en glamour. De laatste jaren gebruiken veel acteurs en regisseurs etc. Dit wereldwijde podium ook om politieke statements te maken. Of het nu gaat over #BlackLivesMatteer of #MeToo, er wordt over gepraat.

 

#Oscars2022

Dit jaar gaat de geschiedenis in als de avond waarop Will Smith liet zien hoe met heel weinig woorden, heel overtuigend, op fabuleuze wijze voor je vrouw opkomt.

 

©buzzfuss/123RF.COM

Alopecia

Jada Pinkett-Smith is één van de vrouwen die lijdt aan alopecia , een aandoening waardoor je deels of helemaal kaal wordt. Soms één keer, soms vaker. Het is een ziekte waar veel vrouwen erg onder gebukt gaan, hoe stoer ze er ook mee omgaan.

 

Grappig is niet altijd grappig

Comedian Chris Rock kreeg gisteren ook het podium en presteerde het om JPS te vergelijken met G.I. Jane. Dit is de film waarin Demi Moore een militair speelt met gemillimeterd haar. En hij vond zichzelf o zo grappig. Wie het zichtbaar niet grappig vond, was Jada zelf. Will zag dat ook en liet de allerbeste reactie ooit zien:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10658211/Oscars-2022-Beyonc-kicks-Oscars-pre-taped-performance.html#v-3748337118825070497

 

Corrigerende tik voor volwassenen

Ben ik voor geweld? Absoluut niet. Tegelijkertijd: áls er dan een corrigerende tik uitgedeeld wordt, laat ie dan van deze soort zijn: Kom niet aan mijn geliefden. Will Smith staat voor, naast en achter zijn vrouw, beschermt degene die hij liefheeft. Ik kan daar alleen maar voor juichen.

 

 

 

Reactie plaatsen