Pak de tissues er maar bij voor ‘Dog Gone’

Ik ben de eerste om toe te geven dat ik al zo ongeveer 30 jaar een crush heb op Rob Lowe, maar ook zonder hem wil je deze film zien: Dog Gone. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Het verhaal

Fielding is de a-sportieve, a-ambitieuze en vrij doelloze zoon van John en Ginny Marshall en jongere broer van Peyton. De relatie met zijn vader staat al jaren onder druk, zijn moeder staat ertussen. Anders dan zijn zus en zijn vrienden, heeft Fielding niet helder wat hij met zijn toekomst wil. Wat voor baan, en waar? En dan is hij ook nog eens gedumpt. Voor een ‘sportschool hunk’.

Maar hij heeft wel de allerbeste vriend ter wereld: Gonker, die hij als pup uit het asiel gehaald heeft.

Wanneer Gonker vermist raakt, gaat Fielding samen met zijn vader op pad. Tijdens deze trip raken vader en zoon voor het eerst in jaren écht in gesprek.

Ondertussen heeft mams thuis in de keuken de complete coördinatie in handen en dat gaat gepaard met pijnlijke herinneringen aan haar jeugd.

Rob Lowe is voor mij de acteur die de film maakt, maar de absolute ster van de film is toch echt Gonker.  Helaas is de naam van de Labrador die deze rol speelt (nog) niet bekend gemaakt…

Hier alvast een voorproefje

 

 

Op Netflix. Vergeet niet om tissues te pakken, je zult ze nodig hebben 🥹

PS: Behoefte aan meer Rob Lowe? 9-1-1 Lone Star is the place to go. Maar wel stoppen na seizoen 3. Dan zit je helemaal goed. 

 

Reactie plaatsen