Net als je denkt dat we alles gehad hebben…

Zit ik gisteren heerlijk met mijn Lief in sterrenrestaurant De Leuf, krijg ik een WhatsApp met de opmerking ‘kan niet wachten op een blog van jou hierover!’ gevolgd door een schaterende emoji. Nieuwsgierig als ik ben, klikte ik ‘m toch even open. Had ik het maar niet gedaan. Want daar, genietend van de amuses, keek ik ineens naar ‘gepimpte flamoezen’….

Hoe, wat, waar, waarom???

Na de vajazzling (Swarovski kristallen) en de brazillians, ben ik een poosje geleden al afgehaakt bij de ‘schaamlipcorrecties’. Want echt, mijn binnenste schaamlippen operatief laten verkleinen omdat ze groter zijn dan de buitenste? Ik denk dan alleen maar ‘Gaat het goed met je verder?’ Maar ja, door al dat gewax en gedoe, zié je natuurlijk wel alles. Dat is wel waar.

Alleen, mij doet het idee van een scalpel die ook maar enigszins in de búúrt komt van mijn ‘edele delen’ me al in een complete kramp schieten, dus mijn benen krijg je met een autokrik nog niet uit elkaar.

En dan nu dit… de nieuwste trend: een primer, een poedertje en een bronzing powder op je schaamlippen…

Wat ik me dan ook afvraag hè? Blijft dat spul een beetje netjes zitten als je vervolgens je ieniemienie stringetje aan doet? Want een BridgetJones-onderbroek kán hier natuurlijk echt niet bij hè? Dat doet het hele effect teniet. Maar dan heb je dus eerst heel veel moeite gedaan (nóg vroeger opgestaan) om er iets moois van te maken, en daarna gaat het vlekken en uitlopen omdat er een onderbroek tegenaan zit. En hoe doe je dat als je een uur later moet plassen? Kun je dan geen wc-papier meer gebruiken? Want dan gaat het nog méér vlekken…

Bovendien moet je best wel wat ruimtelijk inzicht hebben ook nog… want je werkt én ondersteboven, én in spiegelbeeld. Tenminste, dat denk ik. Want ik kan me niet indenken dat je dit voor jezelf doet. Dit doe je voor je hot en sexy sekspartner, zodat die iets leuks heeft om naar te kijken. Ik kan me zo voorstellen dat je een hele spannende tijgerkop maakt:

Als ík dat zou proberen, wordt het waarschijnlijk meer iets als dit:

Ik ben bang dat dat niet helemaal het beoogde effect heeft, alhoewel ie waarschijnlijk wél heel effectief is als onzichtbare kuisheidsgordel….

Maar goed, terug naar de onderbroek: Ik denk dat de betreffende dames die dan dus niét dragen. Maar dan geven ze dus overal af, létterlijk. Op de autostoel, op de barkruk… en dan heb ik het alleen nog maar over de make-up, niet over de rest…

Andere kleine kanttekening is trouwens ook dat je héél goed moet oppassen met je lipstick en mascara, want welke is voor ‘boven’ en welke is voor ‘onder’?

Kortom, ik voorzie nog wat kleine hick-ups maar het wordt vast een heel bijzondere zomer…

Reactie plaatsen