Met deze Valentijnscadeaus verras je je liefste écht!

Ook zo klaar met de eeuwige chocola en bloemen voor Valentijn? Want hoe lekker en mooi ook, ze worden op een gegeven moment toch een tíkje voorspelbaar. Zeg maar gerust een beetje saai. Daarom hieronder vijf keer romantische inspiratie:

Boek een duo-massage

Zoek een mooi wellness center uit en geniet samen in één ruimte, tegelijkertijd, van een heerlijk ontspannende massage. Dat is pas fijn relaxen!

Regel tickets voor zijn/haar favoriete artiest

Ja, ook als je zelf geen fan bent. Af en toe kun je je best een beetje opofferen. Als jullie smaken écht heel erg uiteenlopen, kun je altijd nog zeggen dat hij/zij vooral een andere liefhebber mee moet nemen. Is het concert pas in 2021? Dat maakt niet uit. Op deze manier heb je iets om samen naar uit te kijken en voorpret is het halve werk.

Maak een fotoalbum van toen tot nu

Als je niet langer dan een jaar of twee samen bent, moet dit relatief eenvoudig te doen zijn. Ben je langer dan 10 jaar samen, dan kán er wat keuzestress bij komen kijken. Tip: Beperk jezelf tot maximaal drie foto’s per jaar. Op die manier moet je kritischer kijken en maak je vanzelf betere keuzes.

Verras hem/haar met die golfles/ vliegles
Roept je wederhelft al jaren dat hij/ zij wil leren vliegen/ schermen/ golfen? Boek die les dan gewoon als verrassing.  Dat geldt ook voor activiteiten die misschien iets minder goed zijn voor jouw adrenaline-niveau zoals een bungeejump of parachutesprong. Maar hé, nergens staat dat je per se mee moet doen. Alhoewel het natuurlijk wél leuker is om dezelfde ervaring te delen.

Is jouw eega écht wars van Valentijn?

Want ja, die mensen bestaan nu eenmaal ook…In dat geval geef je gewoon onderstaand kaartje:

Niemand die je tegenhoudt om die massage dan lekker voor jezelf te regelen.  

PS: Ben je single en denk je nu ‘Leuk, maar wat heb ik hieraan?’ Niet getreurd: Valentijn kun je ook prima vieren met een goede vriend of vriendin!

Oorspronkelijk geschreven voor Nouveau, publicatiedatum 5 februari 2020*

Reactie plaatsen