Ik ben een beetje verliefd …

Mijn sterretje, dobbelsteen en hartje …

En niet eens stiekem, nee, gewoon openlijk. No worries, ik heb het niet over mijn relatie.

Waar ik het wél over heb, is ‘GoldBandits’. Maar, “what’s in a name?” Nou, in dit geval best wat, want tegen de gevestigde orde in, een beetje ondeugend, maar ook heus lief. GoldBandits dus.

Mooi, uniek én anders. Niet meelopen met de massa, maar je eigen weg zoeken, met mensen en doelen die jij belangrijk vindt. Ik kan me daar perfect in vinden. Dus hoe fijn is het dan als je een (Nederlands!) sieradenmerk ontdekt dat hier helemaal bij aansluit?

Satijnen bandjes in alle kleuren van de regenboog, en zo veel lieve, stoute, stoere bedels dat ik een acute aanval van keuzestress kreeg. Ondertussen ben ik trotse eigenaar van drie GoldBandits, maar iemand fluisterde me in dat er in juli nieuwe bedels komen dus ik voorzie uitbreiding van mijn collectie ;)

Nog drie redenen dat ik verliefd ben:
1) Ze mixen & matchen met mijn witte Omega en op een jeans, maar net zo goed bij mijn zwarte Jaeger-LeCoultre en lange zwarte avondjurk. Oftewel, casual of sjiek, je kunt GoldBandits overal bij dragen.
2) Alle bedels zijn 18 karaat goud dus ‘nee’ tegen allergie, en ‘ja’ tegen kwaliteit.
3) Keuze uit wit, geel én rosé goud, wat je natuurlijk ook prima kunt combineren.

Met mijn GoldBandits op een ‘black tie dinner’ :)

Weet je wat het éxtra fijn maakt? GoldBandits jaagt je niet direct in een faillissement. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt want de armbandjes beginnen al bij €129,-  

Ze zijn natuurlijk ook perfect als cadeau voor een vriendin die gaat trouwen, moeder is geworden etc. 

O, én, niet onbelangrijk: Er zijn nu ook GoldBandits voor mannen. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar in dit huishouden levert het nogal ‘ns stress op als ik een cadeau moet bedenken voor mijn Lief. Want hij heeft alles al en hij hoeft niks. Dat soort, ken je er vast ook wel een paar van. Onmogelijk zijn ze want wát geef je ze dan nog? Erg prettig dat ik komende kerstmis eindelijk eens geen hoofdbrekens heb!

Dus tsja, ik mag dan een hekel hebben aan ‘clubjes’, ik ben nu dus mooi wel een ‘proud member of the GoldBandits Club’ :D

Reactie plaatsen