Golf reviews van een amateur met eHCP 22? Hoe dan?

Nou, heel eenvoudig: Ik geef vooraf een dikke disclaimer.

Komt ‘ie hè… ⛳

Ik ben geen pro. Ik ben een enthousiaste amateur met eHcp 22. Ik kijk (dus?) ook een tikje anders naar een golfbaan dan mijn pro. Waar hij let op ‘eerlijkheid, uitdagendheid’ en andere technische aspecten, tellen voor mij de natuur (dieren! water! bloemen!), locker room, de horeca en de complete beleving minstens zo veel mee in mijn beoordeling.

Mijn liefste wederhelft heeft eHCP 16 en is een veel serieuzere speler dan ik, en is ook kritisch op ‘eerlijkheid’ van de baan, en zijn opinie neem ik uiteraard wel mee. 90 van de 100 keer spelen we samen, dus dat zit wel goed.

De overige keren speel ik meestal met één of meerdere vrouwen van #TeamLapeek. Daar lopen de handicaps uiteen van singles tot vrouwen die de mooie golfsport pas ontdekt hebben 😊 ergo: een mooie mix.

Dus als de baan geweldig is, maar ik zie geen vriendelijke mensen, geen fijne kleedkamer, geen nette w.c. en geen goeie horeca, dan scoor je bij mij geen punten.

Ook niet onbelangrijk: ik heb het niet over banen die ik niet zelf gespeeld heb want dan verkondig ik enkel andermans mening. Dat gezegd hebbende, deel ik graag mijn ervaringen met je, simpelweg omdat ik dit soort dingen zelf graag wil weten, maar dat nergens kan vinden.

En onthou:

Golf is like a love affair: if you don’t take it seriously, it’s no fun. If you do take it seriously, it breaks your heart 😉

 

 

Reactie plaatsen