Dit is dé must have voor deze zomer!

Vraag jij je, net als ik, steeds vaker af waarom al die productomschrijvingen op onze make-up tubes, de shampoo flessen en de tandpastatubes steeds kleiner worden? En weet je, net als ik, heus wel, dat dat aan ons ligt, en niet aan de fabrikant? Dan mag ik wel even eerlijk zijn hè? We zijn nu tenslotte ‘onder ons’…

Sommigen van jullie weten het al: Afgelopen november heb ik mijn ogen laten laseren en ik werd toen al gewaarschuwd dat ‘met mijn leeftijd’ een leesbril op de loer kon liggen.

Nou, die heeft niet lang geloerd hoor… Hij heeft me binnen drie maanden al overvallen, lekker dan.

Maar, hulp bleek nabij! Piet kwam op namelijk op mijn pad. Echt, ik ben hélemaal blij!

Piet is ‘my new best friend’. Hij ziet er goed uit (ja, uiterlijk is wél belangrijk) is niet veeleisend, en gaat graag met me mee naar het terras. Piet, lieve dames, is een is een zonnebril. Mét leesgedeelte! De ‘moeder’ van Piet is Babsee.

En dankzij Babsee zit ik komende zomer prinsheerlijk met mijn Piet op het terras. Kan ik gewoon álle kleine lettertjes op de menukaart lezen zonder dat ik knijprimpels kweek of armgymnastiek met de menukaart moet doen.

De Piet op de foto’s is de ‘Grey Tortoise’, en hij is er in nog meer uitvoeringen. Val je niet zo op Piet? Je kunt ook voor Neil gaan. Of, als je dames leuker vindt, voor Nina of Kate.

Wat hem extra fijn maakt, is dat ‘ie niet van die irritante neusvleugels heeft dus je kunt ‘m gewoon op je hoofd zetten zonder dat je daarna 25 haren uit je hoofd trekt.

Piet woont in een hoesje van gerecycled rubber (goed voor het milieu!) dat ook nog eens waterafstotend is.

Bovendien: Piet is, zoals zijn naam al doet vermoeden, een Nederlands product. Ik vind dat altijd extra fijn…

En weet je wat het nu écht leuk maakt? Hij is prima betaalbaar! Voor 35 euro is ‘ie al van jou. Want als je Piet (of Neil, of Kate, of wie dan ook) nu bestelt, en bij ‘kortingsbon toepassen’ mijn speciale code invult hoef je geen verzendkosten te betalen! Die speciale code is ‘SYLVIA10’… Dus surf snel naar Babsee en sla je slag ;)

Zie ik je op het terras?

Lieve groet,
Sylvia

Reactie plaatsen