Bingewatch-alert! Seizoen 3 van A million little things staat eindelijk online!

En direct een spoiler alert voor de mensen die deze serie nog niet kennen, maar wel nieuwsgierig zijn: scroll in 1x door naar beneden! ;)

Anderhalf jaar geleden, in maart 2020, deelde ik deze kijktip met je.

Herinner je het je nog? Hoe Katherine en Eddie elkaar kwijtraakten? Dat Maggie niet alleen in het leven van Gary kwam maar ook belangrijk werd voor Delilah, en Rome? Hoe Rome en Regina zo ontzettend graag een kindje wilden? En dat Sophie, de dochter van Delilah, achter het grootste geheim van haar moeder kwam? Het einde van seizoen 2 was er eentje met een grote bang én een boel vragen en het wachten duurde, as always, veel te lang.

 

Maar nu is het derde seizoen eindelijk te streamen op Videoland. In z’n geheel want alle 18(!) afleveringen staan live.

 

Dat betekent dat we maar liefst 12 uur lang weer mee kunnen leven met deze 30-ers en 40-ers. En aflevering 1 duikt er direct vol in dus hou de tissues maar binnen handbereik…

 

‘Previously, on A million little things’…

Ook als je seizoen 1 en 2 helemaal gekeken hebt, is het best een goed idee om de trailers nog een keer te kijken. Ik merkte dat ik toch wel een paar dingen vergeten was. (Ze moeten ons ook niet elke keer zo lang laten wachten!) Om je het zoeken te besparen, heb ik ze hieronder alvast voor je neergezet.

 

Officiële trailer seizoen 1

 

Officiële trailer seizoen 2

 

En dan nu seizoen 3

Natuurlijk ontkomt Little Things niet aan Covid, en Rome wordt daar al snel mee geconfronteerd. Ook de dood van George Floyd, en daarmee Black Lives Matter, wordt verwerkt in de serie. Rome en Regina worden hier hard door geraakt maar het dwingt de hele groep om hun eigen (onbewuste) opvattingen en (voor-)oordelen ook nog eens kritisch onder de loep te nemen.

 

 

Ondertussen worstelen Rome en Regina nog steeds met dat andere grote verdriet, terwijl Rome zijn eigen demonen onder ogen probeert te zien.

 

Katherine en Eddie moeten hun leven opnieuw vormgeven maar kan dat nog? En is Eddie wel helemaal eerlijk?

 

Gary en Darcy komen steeds nader tot elkaar maar met elk hun eigen rugzak, is dat niet heel eenvoudig. Bovendien is daar natuurlijk ook nog Maggie…

 

En een klein voorproefje van seizoen 3

 

 

 

Voor de mensen die dit diamantje nog niet kennen

Ben je een ‘million little things’-virgin? Heel in het kort: Deze serie herinnert ons op een geweldige manier aan de kracht van vriendschap, en over klaarstaan voor de mensen waar je van houdt, in goede en slechte tijden. Het is één van de beste dramaseries van de laatste jaren maar er zit ook heel veel fijne humor in.

Gary met zijn beste vriendje, Colin

Hint: hou je van Brothers & Sisters, keek je Greenleaf, en is New Amsterdam jouw favoriet? Dan kun je ook gewoon direct beginnen met season 1, episode 1 😊 Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan snel de officiële trailer van seizoen 1 zodat je kunt besluiten of het iets voor je is.

1 reactie

  1. Beamerwebwinkel 8 april 2022 om 08:33- Beantwoord

    Klinkt heel leuk! Ik ben best benieuwd geraakt. Ik ga er binnenkort mee beginnen.

    Groetjes,
    Anne

Reactie plaatsen